Oroszlányban is megemlékeztünk az 1848. március 15-én történtekről

Talpra magyar,hív a haza!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Oroszlányi Alapszervezete a rossz idő ellenére is március 15-én, 10:00 órakor megemlékezést tartott az Alkotmány úti '48-as téren! Először a méltatlanul elfeledett oroszlányi Petőfi Sándor emlékműnél rótta le tiszteletét a szervezet, majd azt követően Kossuth Lajos szobránál emlékeztünk a 1848-49 szabadságharc hőseire. Mindenkinek meg van a maga keresztje, mai, és a történelmi hősöknek egyaránt. Mindannyian hétköznap tesszük a dolgunkat, ki -ki a maga területén. A szürke hétköznapokat meg-megtöri egy ünnep, mint a mai is, mikor megállunk egy percre és némán fejet hajtunk hőseink előtt. Úgy gondolom mindenkinek küldetése van ezen a világon, itt a Kárpát medencében.  1848-ban lehetett tudni, kik az elnyomók, és milyen eszközzel lehet fel venni a harcot! Ma, a XXI. században egy láthatatlan erő van, ami irányít. Küldetésünk nem lehet más, mint nyelvünk, hagyományaink megőrzése, történelmi hőseink tisztelete. Ami a legfontosabb, a demográfiai csapda legyőzése, mindnél több magyar gyermek születése. Véleményem szerint ez a legfontosabb küldetés számunkra, minden mai, magyar nemzeti érzelmű ember számára! Dicsőség a hősöknek!